اطلاعات عمومیسلامت

خواص عجیب پوست هندوانه و طریقه مصرف آن

هندوانه

شاید تا به امروز پس از خوردن هندوانه ، پوست آن را دور می ریختید. اما امروز می خواهیم به خواص باور نکردنی پوست هندوانه بپردازیم.

با مجله زندگی همراه باشید.

 بهتر است این باور قدیمی که خوردن پوست هندوانه باعث کچلی می شود را کنار بگذارید.

بسیاری از مطالعات نشان داده که پوست هندوانه حاوی ویتامین هایی   چون B6 ، A  و C و همچنین روی ، پتاسیم ، منیزیم و آنتی اکسیدان ها هستند.

چرا قسمت سفید رنگ دارای مزه کمتری است؟ زیرا پوست آن نسبت به میوه آن دارای آب بیشتر و شکر کمتر و فیبر بالایی است و از این رو سنگین تر و دارای طعم کمتری است.

پوست هندوانه

فیبر بالا موجود در پوست این میوه مانع از پرخوری می شود و به هضم غذا کمک شایانی نیز دارد.

قسمت سفید پوست  هندوانه دارای مقدار زیادی سیترولین نوعی اسیدآمینه است که با بزرگ کردن سرخرگ ها ،گردش خون را بهبود می بخشد و برای قلب و سیستم ایمنی نیز مفید است .

چند خواص باورنکردنی

بهبود عملکرد ورزشی.

ورزشکاران می توانند پوست هندوانه را به روش های مختلفی  در برنامه غذایی خود جای دهند و این خوراکی  از سالیان گذشته در غرب آمریکا مورد استفاده ورزشکاران قرار می گرفته است.

تقویت معده.

 مصرف پوست هندوانه به همراه شکر و عسل و یا استفاده از مربای آن به درمان و ضعف معده کمک می کند. همچنین مصرف آن از بسیاری از عفونت های ادراری  جلوگیری کرده و برای عملکرد کلیه ها نیز مفید است.

پوست هندوانه

کاهش فشار خون.

اگر فشار خون بالایی دارید از پوست این میوه استفاده کنید تا از خطر سکته در امان بمانید. این یک درمان خانگی است که هیچ مشکلی را برای شما ایجاد نمی کند.

درمان و پیشگیری از پروستات.

پوست هندوانه منبع قوی لیکوپن است که در برابر سرطان پروستات همچون سدی از بدن شما محافظت می کند. پوست گوجه فرنگی هم دارای همین خاصیت است.

چند روش ساده استفاده از پوست هندوانه

پوست هندوانه

ابتدا پوست سبز رنگ سفت هندوانه را با چاقو یا پوست کن جدا کنید. سپس آن را خوب بشورید. به قطعات کوچک نگینی درآورید وبا مقداری آب لیمو ترش تازه و شکر در مخلوط کن بریزید و سپس میل کنید.

مربای پوست هندوانه

قطعات کوچک قسمت سفید رنگ  را باکمی آب بر روی حرارت بگذارید تا پخته شوند در حالت نیم پخت شکر را اضافه کنید سپس زیر آن را خاموش کرده و هر اسانس را که دوست دارید به آن اضافه کنید.مربای شما پس از سرد شدن آماده است.

ترشی پوست هندوانه

پوست هندوانه

قسمت سفید رنگ را قطعه قطعه کرده به همراه شکر، نمک، مقداری آب و سرکه سفید را در ظرفی بریزید روی حرارت کم بگذارید تا شکر حل شود و پس از خنک شدن همراه لیمو ترش تازه و فلفل سبز در ظرفی سربسته قراردهید. پس از چند روز،آن را در یخچال بگذارید.اکنون از خوردن آن لذت ببرید.

 
مشاهده بیشتر

زهرا ملک زرقانی

دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار ایمیل : zahra.malek.z1996@gmail.com

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن